Регресия с Гонг

40 лв.
Варна, Бул. Княгиня Мария Луиза 8, ет.3

Регресията е съзнателен процес за себепознание, който помага да опознаем своята душа и да получим по-дълбоко разбиране за всички процеси в настоящия ни живот.
Груповата регресия е практика, чрез която водещият въвежда група от хора в състояние на дълбока релаксация чрез звука на различни музикални инструменти и техники за отпускане. В това състояние на дълбоко отпускане се получава по-лесно достъп до информацията от нашето подсъзнание за минали събития и преживявания, които са важни за конкретния момент от настоящия ни живот.
Регресия с гонг и тибетски купи започва с встъпителен разговор, в който се обяснява какво предстои и през какви етапи ще се премине. Следва дълбоко отпускане с помощта на различни холистични музикални инструменти, като участникът е в легнало положение със затворени очи. Продължава с въвеждане в регресия, където участникът вижда, наблюдава и усеща, следвайки гласа на водещия през всички етапи. Приключва със заключителен разговор, въпроси, коментари и споделяне на преживяното.
Ако сте готови да видите, да преработите и приемете последствията от Вашите минали действия, този метод е за Вас!
Участието е САМО с предварително записване на тел. 0879530971

Анна Анастасова

Опит:от 2010г.

Квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ. Създател на системата Yoga Fly, която развива активно в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения от 2013 г. Обучава за инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна от 2014 г. Води класове по Yoga Fly в Клуб „ЗаЕдно“, училища и детски градини гр. Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Гонг мастер, Рейки мастер, холистичен и звукотерапевт, хипнотерапевт, художник и творец. Провежда обучения, медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение “Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития и обучения.

 

 

Всички класове