Юмейхо терапия

Опитайте Юмейхо терапия – природно-лечебен масажен метод в Клуб „ЗаЕдно“ с Катя Пачкова – юмейхо терапевт, йога инструктор дълбоко убеден в ползите на тази лечебна, оздравяваща и преобразяваща тялото терапия. Преживяване и опитност които трябва да бъдат разпространявани и споделяни.

  • Частичен масаж: 30 мин. – 30 лв.
  • Цяло тяло: 60 мин. – 40 лв.
  • Цяло тяло и стречинг техники: 90 мин. – 50 лв.

РЕЙКИ СЕАНС

Рейки е енергията на баланса и хармонията и здравето. Рейки работи на всички нива: физическо, емоционало, ментално и духовно. Изчиства тялото от “негативните” натрупвания и го зарежда с нова енергия.

ИНДИВИДУАЛНА ХИПНОТЕРАПИЯ

Хипнотерапията е водещо и ефикасно средство при лечение на актуалните за съвременния свят психически проблеми — стрес, генерализирана, тревожност, депресия, фобии и паническо разтройство.

ИНДИВИДУАЛНА ЗВУКОТЕРАПИЯ

За да запазите час за индивидуален сеанс не е необходимо да сте болни, тази практика не е само лечебна, тя е вълшебна! Инструментите се използват по спецефичен начин, за да доведът до състояние на покой и тишина. Нареждат се тибетски пеещи купи по тялото, за да въздействат пряко на органите и нервната система.

ИНДИВИДУАЛНА РЕГРЕСИЯ

Регресията е метод от алтернативната психология. Основната идея на метода е чрез възраждане на спомени от предишни прераждания да бъде освободена човешката душа в сегашния си живот от тегнещо и неосъзнато натрупано напрежение, произхождащо от миналото.

ЕНЕРГИЙНА ИНДИВИДУАЛНА ТЕРАПИЯ

Енергийната индивидуална терапия е насочена към установяване на блокажите на енергията и премахването им. Тази терапия помага енергията да тече силна и чиста по енергийната ни система, защото това е гаранция за поддържане или възстановяване на здравето ни.

МАСАЖ С ТИБЕТСКИ КУПИ

Звукът на Тибетските пеещи купи има подобно, пряко положително въздействие върху физическото тяло и изменя енергията във вътрешното и външното пространство. Купите са вид генератори на енергия в ултразвуковия диапазон, които разрушават болестотворната среда, унищожават многочислените вируси, микробите, причинители на различни заболявания.

КРИСТАЛОТЕРАПИЯ

Използвайки кристалите и тяхното лечение, се придвижва, изсмуква, фокусира, насочва и разпръсква енергията вътре в тялото, като ефектът, който се получава е извличане на негативната и балансиране на положителната енергия в тялото.

Диагностика на мускулен дисбаланс

Кога последно сте обърнали внимание на състоянието на вашите рамене или стойка?
Как го носите товара и доколко това е променило структурата на вашето тяло ще може да видите нагледно, ако направите дагностика на вашия мускулен дисбаланс.
Ще бъде направена диагностика дали имате изкривяване, както в рамената, така и в стойката.

Семейни констелации

Методът ‘’Системни фамилни констелации’’ е развит от немския терапевт Берт Хелингер, който създава констелацията като форма за групова терапия.

Промяната винаги е възможна!

Индивидуална терапевтична йога практика

Може да запазите индивидуален час при нашите специалисти. Практиките ще бъдат съобразени с възможностите на тялото и Вашето здравословно състояние.

Измерване на телесни показатели

Процедурата е с продължителност около 30 минути и включва: измерване, чрез въвеждане на пол, възраст, пол, височина. Клиентът стъпва върху платформа с електродни сензори, които изпращат ниски, безопасни сигнали през тялото. Така се определят персоналните за клиента стойности за всеки от показателите. Следва подробно разчитане и тълкуване на резултатите. Консултантът по здравословно хранене отправя препоръки кои храни биха съдействали за редуциране на телесната маса в конкретния случай и кои храни е необходимо да се избягват.

Релакс на цяло тяло с благовонни масла

В рамките на час и половина, с тази процедура, тялото напълно се отпуска от ежедневния стрес и му се дава възможност за самовъзтановяване.

Процедура БМВП /Базирано на майндфулнес вътрешно премоделиране/

Въпреки трудно разбираемото име, това е една лесна за прилагане техника, която работи едновременно на множество нива и преди всичко по един умерен и щадящ начин. Насочен е към това да подпомага себеизцелителните процеси на ума и тялото.