Гонг Медитация „ОТВОРИ СЪРЦЕТО“ с Дон Конро

“Мислете за Гонга като за Слънцето! Той е символ на духа.
Той е носител на първичната тишина и съзидателен потенциал.
Звукът, излизащ от него, е първото движение на Безкрайното.
Вибрациите му са теченията на живота във всичките му форми, същества и мисли,
които съществуват или биха могли да съществуват.
С един- единствен удар Гонгът разпръсква живот сред спектрум от честоти.“
Мастер Йоги Бхаджан

Имате уникалния шанс да присъствате на ГОНГ МЕДИТАЦИЯ с Гранд Гонг Мастер Дон Конро. Да усетите присъствието и любовта на учителя от който са тръгнали всички Гонг Мастери на нашето съвремие, той служи вече 50 години с отдаденост на цялото човечеството, Земята и Вселената! Да преживеете най-мащабната гонг медитация с участието на гонг мастери обединени от Сдружение „ЗаЕдно“ за свое и всеобщо благо!
Едно духовно пътуване с възможност за вътрешна работа, с осъзнато намерение и глас, под вибрациите на лечебните звуци на гонга. Които ще звучат през цялото време като усилват всяко намерение и ускоряват вътрешната трансформация. Медитативната атмосфера ще подпомогне насочването на сетивата навътре. Включените различни холистични инструменти, молитви, мантри и народни напеви ще допринесат за по-дълбоко въздействие, вътрешно пробуждане и духовно развитие.
Тази медитация е посветена на сърцето, като висш център на чиста любов, истина и милосърдие. Защото вярваме, че само ЗаЕдно приемайки различията за предимства и богатство можем да отворим сърцето си за Живота в неговата цялост!

Елате ЗаЕдно да се свържете със сърцето, както своето, така и на ближния, да почувствате пулса на сърцето на България и на майката Земя!

За Гранд гонг мастер Дон Конро – известен като Баба Дон и Гуру Джагат е първоучител на всички майстори по гонг от новото време, един от петте Кундалини йога учители на Йоги Бхаджан (духовен учител от Индия, донесъл учението за Кундалини йога на Запад). Основател на ашрам Нанак Двара където обучавал на учители 1970-1976 в США. Дон Конро е автор и създател на холистичната гонг система, гонг терапия, гонг баня, гонг пуджа, гонг йога, гонг концерт, на стила Духовен свободен джаз, на книги за Звука и Гонга, и всичко това прави с много любов и мисъл за човечеството, Земята и Вселената.

За повече информация и записване: 0879 530 971, 0896 290 278, FB: Клуб “ЗаЕдно“, email – clubzaedno@abv.bg;
Повече информация за Гонга: http://zaednoo.com/zvukoterapiya/gong-sesii


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.